Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΓΕΣ: Σε θέσεις και μεταθέσεις Εξωτερικού τρέχουν να βολευτούν οι Συνδικαλιστές ,Σύμβουλοι ,Υπασπιστές Υπουργών και λοιποί βολεμένοι...

Καποιοι, πρεπει καποτε, να δουν κατα που πεφτει ο Εβρος....
Καποιοι, που παιρνουν μεταθεσεις, απο τον εναν οροφο του ΓΕΣ στον αλλον...
Καποιοι που γραφουν χρονο διοικησεως σας υπασπιστες υπουργων και οχι σε καποια μοναδα...
Καποιοι, που κανουν παραμεθοριο στην Θεσσαλονικη και επιστρεφουν παλι στο Κλεινον Αστυ των Αθηνων...


Να «χαιρόμαστε» την ηγεσία των ενόπλων μας δυνάμεων…
Αυτοί, μαζί με τα κομπλεξικά ανδρο-γύναια και τους φλώρους που μαζεύτηκαν.....
Ευτυχώς, υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως επίσης, ευτυχώς υπάρχουν και πάλι οι … Έφεδροι…!!!

Κάποιοι φαίνεται οτι άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά όχι βέβαια για τη Χώρα αλλά για τους εαυτούς τους  και άρχισαν τα τρεχάματα και τις συσκέψεις στα Υπόγεια του Πενταγώνου !

Αν πάρουμε τις πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς στα σοβαρά και δεν διαψεύδονται ,οι παρατρεχάμενοι Υπουργών άρχισαν να αναζητούν μαζικά θέσεις στο Εξωτερικό ,ώστε να μην βρεθούν στην Αλλαγή στο μάτι του Κυκλώνα …

Και υπάρχουν πολλοί αυτοί που ανησυχούν ,Συνδικαλιστές ,Σύμβουλοι ,Υπασπιστές Υπουργών με ύφος δέκα Καρδιναλίων χθεσινοί νεαροί Αξιωματικοί, που πάτησαν το αυγό και βγήκαν στον αφρό ,αντί να είναι στις Μονάδες στην πρώτη γραμμή !

Άρχισαν ήδη τα τρεχάματα γιατί έκαναν το λάθος α ταυτιστούν με το Πολιτικό σύστημα που κυβερνούσε και όχι να σταθούν στο ύψος τους ..



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.