Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Δούναβης: Βυθίστηκε ποταμόπλοιο 7 νεκροί και 21 αγνοούμενοι <ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ>


Ένα ουγγρικό ποταμόπλοιο στον Δούναβη στην περιοχή της κεντρικής Βουδαπέστη ανετράπη με δεκάδες επιβαίνοντες, ανέφεραν μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ποταμόπλοιο επέβαιναν 32 τουρίστες και δύο μέλη του πληρώματος, ενώ το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά στο ουγγρικό κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, υπάρχουν ήδη επτά νεκροί, ενώ αγνοούνται άλλα 21 άτομα. Επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας, επιβεβαίωσε ότι  υπάρχουν τουλάχιστον 19 αγνοούμενοι Κορεάτες στα νερά του Δούναβη.

















ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.