Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Κύπρος: Ο «Ορέστης» ζήτησε Ιερέα να εξομολογηθεί για τα εγκλήματά του...


Σχεδόν πενήντα μέρες στα αστυνομικά κρατητήρια θα συμπληρώσει ο πρώτος για τα κυπριακά δεδομένα, καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος.

Αποκαλυπτικές πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ και του SigmaLive αναφέρουν ότι ο 35χρονος ζήτησε όπως συναντήσει συγκεκριμένο ιερωμένο, προκειμένου να εξομολογηθεί στον αστυνομικό σταθμό όπου κρατείται τις τελευταίες εβδομάδες. Η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφόρηση, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο ιερωμένος που ζήτησε ο «Ορέστης» μετέβη στον αστυνομικό σταθμό και συνάντησε τον ίλαρχο.

Ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να εξομολογήθηκε σε δυο ημέρες, όλα τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΣΙΓΜΑ και του SigmaLive, το μυστήριο της εξομολόγησης έλαβε χώρα προτού ο 35χρονος οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για έκτη φορά.

Χθες, Τετάρτη, ανανεώθηκε το έκτο κατά σειρά οκταήμερο διάταγμα προσωποκράτησής του, αφού, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ανακριτή της υπόθεσης, Ανώτερο Υπαστυνόμο Ιωάννη Γιωρκάτζη, οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν έρευνες σε τέσσερα σημεία εντός Λευκωσίας για πιθανά νέα τεκμήρια. Εξάλλου, στο μικροσκόπιο της ομάδας του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει μπει ένα νέο email, το οποίο πιθανότατα να συνδέεται με την υπόθεση.




Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.