Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Γεροβασίλη: Εγώ διέταξα τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, να πάει στην προεκλογική συγκέντρωση του Τσίπρα....

Προσπαθει να τον καλυψει...
Δεν ξερει η Ασχετη ομως οτι δεν μπορει να δωσει τετοιου ειδους διαταγες...
Το μονο που ξερει ειναι τα καθηκοτα του κομματοσκυλου...
Ετσι λοιπον...


Θέση για τον σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται στην προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα πήρε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η κυρία Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, έδωσε το «παρών» στην ομιλία του πρωθυπουργού με δική της εντολή.

Μάλιστα τόνισε επίσης ότι με δικιά της υπόδειξη παρευρέθηκε και στη συγκέντρωση του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.

Σημειώνεται ότι όσον αφορά τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ είχε δημιουργηθεί θύελλα αντιδράσεων, αφού εκτός από την ομιλία του πρωθυπουργού στο Σύνταγμα αποκαλύφθηκε ότι είχε παρευρεθεί και σε άλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ κρατά την ίδια γραμμή με την κυρία Γεροβασίλη, αφού σε ανακοίνωσή αναφορικά με την παρουσία του κ. Ανδρικόπουλου στο Σύνταγμα μιλά για εποπτικά καθήκοντα και επιτόπιο έλεγχο.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.