Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Νουδουλης: Η ΝΔ θα αντιμετωπίσει εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, σαν… αιχμάλωτους πολέμου !

Εχουν καβαλησει το καλαμι για τα καλα καποιοι...
Αποδεικνυουν οτι δεν διαφερουν απο τους Συριζαιους...
Και μαλιστα πριν ακομη εκλεγουν...


Τα πιο άγρια και ρεβανσιστικά ένστικτα έφερε στην επιφάνεια η νίκη της ΝΔ στις εκλογές, καθώς το ένα «γαλάζιο» στέλεχος μετά το άλλο προκαλούν σάλο με δηλώσεις τους για εκδίκηση.

Πρώτος ξεκίνησε ο Συντονιστής Ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστας Στεφανίδης, ο οποίος σημείωσε σε ανάρτησή του:

«Τώρα που η Κούνεβα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα».

Τη «σκυτάλη» παίρνει πλέον ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση άφησε να εννοηθεί ότι μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές, η ΝΔ θα αντιμετωπίσει εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, όπως σε… αιχμάλωτους πολέμου, όπως ορίζει η Συνθήκη της Γενεύης.

Αυτό τουλάχιστον γίνεται αντιληπτό από τα όσα είπε. Εκτός αν καταλαβαίνουμε εμείς λάθος.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας.

»Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών είτε των πολιτικών», τόνισε μεταξύ άλλων ο επίδοξος βουλευτής της ΝΔ.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ


phgh 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.