Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Παραιτηθηκε η Μεγ@λοοικονομου και θα αναζητησει στεγη καπου, που να εχει περισσοτερη σιγουρια για βολεμα....

Παραιτηθηκε και κατι τρεχει στα γυφτικα...
Προσπαθει να βολευτει εν οψει των επικειμενων εκλογων σιγουρα...
Κατι δεν της εκατσε καλα με τον Συριζα, βλεπει οτι πεφτει και μαλλον θα αναζητησει στεγη αλλου....
Ισως και στην Νουδουλα....

Την αιτία της αιφνίδιας παραίτησης της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να δικαιολογήσουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με αυτές, η κ. Μεγαλοοικονόμου επιχείρησε να θέσει τους δικούς της όρους για το ψηφοδέλτιο στη Β” Πειραιά όπου πολιτεύεται, σε σχέση με συνυποψηφίους της και αυτό δεν έγινε αποδεκτό από το κόμμα.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου γνωστοποίησε την παραίτησή της με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και παραμένω ανεξάρτητη Βουλευτής», ανέφερε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στην επιστολή της.

Η ίδια και για την ώρα, δεν αιτιολόγησε την παραίτησή της. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι ο Πρωθυπουργός όταν επιστρέψει από τις Βρυξέλλες μπορεί να δημοσιοποιήσει την επιστολή της.

«Περιμένετε ως αύριο και όλα θα λυθούν, το μυστήριο θα λυθεί», τόνισε σε δηλώσεις της λέγοντας μόνο πως η ανεξαρτητοποίησή της δεν έχει σχέση με τις εκλογές.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.