Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ζαεφ: Ρωταει αν μιλουν Μακεδονικα(Βουλγαρικα) στην Ελλαδα, αλλα δεν μας λεει αν μιλουν Ελληνικα στα Σκοπια....

Ακριβως αυτο πρεπει να απαντησει η  Αθηνα ....
  
Ποσοι μιλουν Ελληνικα στα Σκοπια;

Κι αν ειχαμε και Ελληνικη Κυβερνηση, θαπρεπε ηδη βα εχουν κλεισει τα συνορα με τα Γυφτοσκοπια και οχι να στηνονται στα 4 στους σκοπιανους για χατηρι των δυτικων <συμμαχων>....

Ετσι λοιπον ανεχομαστε τον γυφτοσκοπιανο Ζαεφ να ριχνει....

το «μπαλάκι» στην Αθήνα, καλώντας την να απαντήσει εάν ομιλείται και στο ελληνικό έδαφος η λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα.

Έτσι λοιπόν, με μια άκρως διφορούμενη, αινιγματική και ύποπτη δήλωση ο Ζ.Ζάεφ σε συνέντευξη του στο σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων

MIA, δηλώνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να σχολιάσει αυτή αν μιλιέται η «μακεδονική γλώσσα» στα Βόρεια της χώρας, βάζοντας έτσι ένα ακόμη ζήτημα με υπόγειο τρόπο μετά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, την οποία σίγουρα θα βρουν μπροστά τους οι επόμενες γενιές στην χώρα μας.


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.