Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ετσι, θα μπορεσει να κυβερνησει και με 149 βολευτες ο Τσιπρας, μεχρι το Φθινοπωρο.....

Ειναι σατανικος...
Και θα κυβερνησει με μειοψηφεια....
Να μην χασουν ουτε ενα μηνιατικο απ τον μισθο τους...
Και δυστυχως θα το καταφερει....
Και πολυ φοβαμαι οτι θα παρει και την επομενη τετραετια μια και ο Κουλης ειναι 100%  ανικανος και βλακας....
Διαβαστε τι σχεδιαζει να κανει...


Οι κρυφοί άσσοι στο μανίκι του Αλέξη Τσίπρα αν «χάσει» τον Σπύρο Δανέλλη και την Έλενα Κουντουρά. Πως θα καταφέρει να συνεχίσει να κυβερνάει ακόμα και αν μείνει με 149 βουλευτές. Σε ποια περίπτωση ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει εκλογές τον Ιούνιο!

Η κυβέρνηση μπορεί να έφερε την τροπολογία για την άρση του ασυμβίβαστου ώστε ένας νυν βουλευτής να μπορεί να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής προκειμένου να ικανοποιήσει την Έλενα Κουντουρά και τον Σπύρο Δανέλλη, η τυχόν εκλογή τους ωστόσο δεν αναμένεται να φέρει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης τα οποία λένε ότι ακόμα και εάν εκλεγούν και οι δυο βουλευτές θα πρέπει παραιτηθούν στα μέσα Ιουνίου όπου όπως δείχνουν όλα η Βουλή θα έχει κλείσει και θα λειτουργούν μόνο τα θερινά τμήματα.

Βάση του κανονισμού της Βουλής ο πρωθυπουργός έχει δικαίωμα να κλείσει το κοινοβούλιο όποτε θέλει – ο Κ. Καραμανλής την είχε κλείσει τον Μάιο – και να ορίσει τα τρία θερινά τμήματα μέχρι τέλος Αυγούστου. Μέσα την περίοδο αυτή δεν μπορεί να συγκληθεί η ολομέλεια της Βουλής ή να γίνει οποιαδήποτε άλλη κοινοβουλευτική ενέργεια όπως για παράδειγμα πρόταση μομφής από την ΝΔ.

Με βάση λοιπόν τα χρονοδιαγράμματα αυτά, ακόμα και αν παραιτηθούν οι δυο βουλευτές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει παρά να περιμένει την λήξη των θερινών τμημάτων προκειμένου να αμφισβητήσει την κυβέρνηση. Όμως τότε δεν θα χρειαστεί να γίνει τίποτα από τα τρομερά που φαντάζονται κάποιοι καθώς ο πρωθυπουργός μετά τις 15 Αυγούστου θα μπορεί να ανακοινώσει την προσφυγή στις κάλπες. Οι πιθανότερες ημερομηνίες είναι η 29η Σεπτεμβρίου ή η 6η Οκτωβρίου.






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.