Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Συνθηματα στην παρελαση: Αν δεν τα φωναξουν οι παρελαυνοντες θα τα φωναξει ο λαος !

Ας το παρουν αποφαση....
Οτι και να κανουν συνθηματα θα πεσουν....
Κι αν τα φωναξει ο λαος...
Και μετα απ οτι εγινε, θα πεσουν και ποιο βαρια συνθηματα....
Εκαναν το λαθος....
Πληγωσαν το φιλοτιμο και την υπερηφανεια του Ελληνα....
Ανοιξαν τους ασκους του Αιολου....



Πρωτοφανή γεγονότα λοιπον, στις Ένοπλες Δυνάμεις εν όψει της Εθνικής μας Επετείου....
 Όπως έγινε γνωστό μέσα από έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, προσπαθούν να φιμώσουν τα στελέχη κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης όσον αφορά τα συνθήματα, μετά από σαφείς διαταγές που εστάλησαν στις Μονάδες.

Για να μην ξεχνάμε όμως μέσα στο κ@λ@χανείο της ελληνικής επικράτειας είδαμε να δικάζονται μέλη επίλεκτων ειδικών δυνάμεων, με κατήγορους Αλβανούς, Σκοπιανούς και ψευτο-μακεδόνες!

Στο εδώλιο του Ναυτοδικείου Πειραιά κάθισαν  οι 39 άντρες των ΟΥΚ οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά την διάρκεια  παρέλασης εθνικής επετείου.

Η παραπομπή των 39 αφορούσε σε δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά έπειτα από έγκληση του εκπρόσωπου του Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά.

Οι ΟΥΚδες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου το 2010 στην Αθήνα.
Στα συνθήματα ανέφεραν υποτιμητικά σχόλια για Αλβανούς, Σκοπιανούς και Τούρκους.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.