Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Κοτουλες αποδειχθηκαν οι ΗΠΑ....Θα δωσουμε τα Μαχητικα F35, εστω κι αν η Τουρκια παρει τους S400 απ την Ρωσια ! ! !

Να χαιρομαστε τους συμμαχους μας....
Τα δινουν και γνωριζουν οτι θα τα χρησιμοποιησουν εναντιον μας....

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε πριν από λίγο ότι εάν η Τουρκία δεν ακυρώσει τη συμφωνία για τους S-400 τότε οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να  αποδεσμεύσουν τα συστήματα Patriot για την Τουρκία.

«Το έχουμε καταστήσει σαφές στην Τουρκία: Δεν πρόκειται να παραλάβει τους Patriot εάν προχωρήσουν στην προμήθεια των S-400’» δήλωσε.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η προμήθεια των S-400 θα επηρεάσει το ρόλο της Τουρκίας στο πρόγραμμα του F-35 χωρίς ωστόσο να πει τίποτα για ακύρωση της προμήθειας του αεροσκάφους αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι παραλαβές των αεροσκαφών θα συνεχιστούν κανονικά.


«Η πώληση των S-400 θα έχει επίσης επίπτωση στο ρόλο της Τουρκίας στο διεθνές πρόγραμμα του μαχητικού 5ης γενιάς F-35», είπε πιο συγκεκριμένα.

Η συμφωνία για την πώληση των Patriot στην Τουρκία, εάν γίνει, εκτιμάται ότι θα είναι ύψους 3,5 δισ.$ και θα αφορά την πώληση 80 βλημάτων MIM-104E και 60 PAC-3 όπως και των εκτοξευτών.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.