Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η βολευτινα Μεγαλοοικονομου, κερασε κουραμπιεδες, οσους βολευτες θεωρει κουραμπιεδες, που δεν ψηφισαν την Συνομωσια των Πρεσπων...

Η ξευτιλα του Ελληνικου Κοινοβουλιου....
Τρολ και βολευτες μας κυβερνουν....
Αν ειναι δυνατον αυτη να ειναι βολευτης....
Δεν εχει σωτηρια ο τοπος αυτος !


Από τουρκικο ζαχαροπλαστείο της πλατείας Συντάγματος αγόρασε τα γλυκά η βουλευτής που προσφάτως αποκάλεσε... κουραμπιέδες όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλην Τσίπρα.

Τον ρόλο του κοινοβουλευτικού troll ενδύθηκε η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου καθώς εμφανίστηκε στο εντευκτήριο της Βουλής με 147 κουραμπιέδες προκειμένου να κεράσει τους 147 βουλευτές που δεν ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κίνηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεών της που αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «λεβεντιά» και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης «κουραμπιέδες».

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.