Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΤΩΡΑ: ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,3 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! <ΦΩΤΟ>


Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο είναι  31 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ηρακλείου - Αισθητός σε όλη την Κρήτη και νησιά του νοτίου Αιγαίου

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Κρήτη σημειώθηκε στις 07:39 το πρωί.


Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο του σεισμού είναι  31 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ηρακλείου και το εστιακό βάθος στα 170 χιλιόμετρα.

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν επιπτώσεις, έχουμε να κάνουμε με τη σεισμικότητα που υπάρχει στην Κρήτη και θέλουμε χρόνο να εκτιμήσουμε την κατάσταση», τόνισε ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας μιλώντας στο ΟΡΕΝ.



Πηγη


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.