Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τουρκος, τεμάχισε την κόρη του επειδή γύρισε μεθυσμένη στο σπίτι... Θεώρησε πως ατιμάζει την «τιμή» της οικογένειας ! ! !

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στη βορειοδυτική τουρκική επαρχία της Ανδριανούπολης, όπου ο Χασάν Ουσλού στραγγάλισε και τεμάχισε την κόρη του.



Ο εργαζόμενος σε κατάστημα κεμπάπ που σκότωσε την κόρη του και τεμάχισε το σώμα της, συνελήφθη όταν το χέρι της βρέθηκε τυλιγμένο σε μια εφημερίδα.

O πα-«τέρας»

Το έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας πέρυσι όταν ένας περαστικός βρήκε ένα διαμελισμένο βραχίονα τυλιγμένο σε εφημερίδα και ενημέρωσε τις τοπικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χέρι είχε κοπεί από τον ώμο.

Η αστυνομία διενήργησε ένα τεστ δακτυλικών αποτυπωμάτων στο άκρο και ανακάλυψε ότι ανήκε στην 32χρονη Ντιντέν Ουσλού. Στη συνέχεια, η αστυνομία χρησιμοποίησε σκύλους εντοπισμού για να βρει άλλα μέλη του σώματος, τα οποία κόπηκαν με ευθείες και ακριβείς τομές, αναφέρει η Daily Mail.

Η άτυχη χορεύτρια

Ο Οσλού στην απολογία του είχε πει πως προέβη σε αυτή την πράξη επειδή θεωρούσε πως η κόρη του εξαιτίας του επαγγέλματός της (ήταν χορεύτρια) «ατιμάζει την τιμή της οικογένειας» και εκείνο το βράδυ, βλέποντας την να επιστρέφει στο σπίτι μεθυσμένη, αποφάσισε να δώσει ένα «τέλος σε αυτόν τον διασυρμό».

Το δικαστήριο καταδίκασε χθες τον Ουσλού για «σκόπιμη δολοφονία» της κόρης του, σε 24 χρόνια κάθειρξη.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.