Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Δεύτερος αντιπρόεδρος Αυστριακής Βουλής: Το Κοράνι είναι πιο επικίνδυνο από τον κορωνοϊό ! ! !

Εχει δικιο και πολυ μαλιστα...

Αλλα αν θιξεις σημερα μουσουλμανους, λαθρομεταναστες και εισβολεις εισαι φασιστας και ακροδεξιος...



Οι δηλώσεις λοιπον, του δεύτερου αντιπροέδρου της αυστριακής Βουλής και αρχηγού του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων Νόρμπερτ Χόφερ σε δημόσια συγκέντρωση κομματικών οπαδών του, στα μέσα Ιουνίου, ότι το Κοράνι είναι πιο επικίνδυνο από τον κορωνοϊό, απασχολούν τώρα την αυστριακή Δικαιοσύνη. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Εισαγγελία Βιέννης ζήτησε από την αυστριακή Βουλή την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νόρμπερτ Χόφερ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλειά της στα μέσα Οκτωβρίου.

«Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, ο κορωνοϊός δεν είναι επικίνδυνος. Το Κοράνι, αγαπητοί μου, είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τον κορωνοϊό» διατεινόταν απέναντι στους οπαδούς του στις 16 Ιουνίου ο Νόρμπερτ Χόφερ, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Συγκοινωνιών στον κυβερνητικό συνασπισμό (μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Μαίου 2019) των Ελευθέρων με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του πρώην και νυν καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς.

Σοκαρισμένοι από τις δηλώσεις του Νόρμπερτ Χόφερ είχαν εμφανιστεί τότε Αυστριακοί πολιτικοί των άλλων αυστριακών κομμάτων και εκπρόσωποι των Μουσουλμάνων της Αυστρίας, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε εναντίον του μηνύσεις, οι οποίες προφανώς πρόκειται να εξεταστούν τώρα από την αυστριακή Δικαιοσύνη.

Η «Πρωτοβουλία Μουσουλμάνων Αυστριακών» είχε καταθέσει στις 17 Ιουνίου στην Εισαγγελία Βιέννης μήνυση εναντίον του Χόφερ για υποδαύλιση μίσους και για προσβολή θρησκευτικής διδασκαλίας, όπως επίσης μήνυση εναντίον του για υποβάθμιση θρησκευτικών διδασκαλιών και υποκίνηση μίσους υπέβαλε και το νέο κόμμα «Κοινωνική Αυστρία του Μέλλοντος» της πρώην βουλευτή Μαρτίνα Μπίσμαν.





πηγη 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.