Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αρχιζει το γλεντι ! ! ! Η Αρμενια ενεργοποιησε τους αντιαεροπορικους πυραυλους S-300....

Αρχιζουν τα δυσκολα για τον Σαλεμενο Σουλτανο...

Τι θα κανει αν αρχιζουν να πεφτουν τα αεροπλανα του;



Δυσκολεύει η κατάσταση για τα τούρκικα F-16 που υποστηρίζουν το Αζερμπαιτζάν καθώς συμφωνα με πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ η Αρμενία αποφάσισε να αντιδράσει αποφασιστικά ενεργοποιώντας τους S-300 – Θα τα καταστρέψουμε λένε οι Αζέροι.

«Έχουμε λάβει πληροφορίες ότι τα πυραυλικά συστήματα S-300 που υπερασπίζονται τον εναέριο χώρο του Ερεβάν κινούνται προς τις κατεχόμενες περιοχές μας, είπε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν. 

Τα πυραυλικά συστήματα θα καταστραφούν μόλις εισέλθουν στην κατεχόμενη περιοχή μας. »Είπε ο συνταγματάρχης Βαγίφ Ντεργκάχλι.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.