Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Πράξη Αγάπης και Ανθρωπιάς από τους Μαθητές σχολείου της Πάτρας μάζεψαν χρήματα για την κυρία του κυλικείου...



Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν άλλα ενα Μεγάλο Μπράβο στους γονείς που μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά με ήθος και αξίες ! ! !


Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησαν μαθητές σε σχολείου της Πάτρας, οι οποίοι συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να τα δώσουν στην κυρία του κυλικείου που τις μέρες τις κατάληψης είναι κλειστό.

Όπως λένε οι μαθητές, και εκείνη δοκιμάζεται λόγω των καταλήψεων, καθώς δεν έχει δουλειά ενώ τα έξοδα τρέχουν.
Έτσι συγκέντρωσαν χρήματα και τα έδωσαν στη γυναίκα, μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση στην Πάτρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ .

Ούτε στην Πάτρα έχει ξεκινήσει η τηλ εκπαίδευση, καθώς οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε απεργία και αντιδρούν στα μέτρα της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

 Στο μήνυμα που δημοσίευσαν στο Facebook αναφέρουν οτι το μέγιστο ποσό που μπορεί να δώσει κάποιος είναι τα δύο ευρώ.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει: «Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, αύριο θα μαζέψουμε χρήματα για την κυρία του κυλικείου. Ότι μπορεί ο κάθένας. Μέχρι 2 ευρώ. Η γυναίκα έχει να δουλέψει 9 μήνες, έχει έξοδα και με την κατάληψη την δυσκολεύουμε κι εμείς, γιατί λοιπόν και το προτείναμε. Δεν είναι ανάγκη να φέρει κάποιος αν έχει πρόβλημα, είναι απολύτως κατανοητό».


 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Πηγή  

 

 

 

 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.