Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Επιθεση Αζερμπαιτζαν στην Αρμενια αλλα εφαγαν τα μουτρα τους....ηδη εχασαν 14 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, καθώς και τεθωρακισμένα ! ! !

Οι μάχες συνεχίζονται.....

Η αρμενική πλευρά επίσης κατέρριψε 14 drone, άρματα μάχης των Τουρκοσπορων....



Όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας του Αρτσαχ (Ν. Καραμπάχ), σύμφωνα με τις επαληθευμένες πληροφορίες, το Αζερμπαϊτζάν έχασε 14 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, καθώς και θωρακισμένα οχήματα, μαζί με τα 2 ελικόπτερα που έχασε νωρίτερα.

Οι μονάδες εμπροσθοφυλακής του Στρατού Άμυνας της Αρμενίας και του Αρτσάχ ανταποκρίνονται με επιτυχία σε όλες τις επιθέσεις του εχθρού. Οι μάχες συνεχίζονται.

Να υπενθυμίσουμε, τα ξημερώματα το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επίθεση κατά μήκος των συνόρων της Αρμενίας.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.