Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Θα το καταπιει και αυτο ο Βλαδιμηρος; Εκλεισαν Τουρκια και Γεωργια τον εναεριο χωρο τους στους Ρωσους ! ! !

Ξεφεύγει η κατάσταση στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ...

Θα το καταπιει και αυτο ο Βλαδιμηρος;

Αυτο το ερωτημα εχει σημασια...

Γιατι αν δεν το καταπιει καποιοι αλλοι θα καταπιουν πολλα....



Εκτραχύνεται η κατάσταση μετά την “φωτιά” που έβαλαν οι Τούρκοι και ο Ερντογάν στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ βάζοντας τους Αζέρους σε μεγάλες περιπέτειες.

Πριν λίγο ρωσικές πληροφορίες από το Avia pro., φέρουν την Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και την... Τουρκία να έχουν κλείσει τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο τους στη Ρωσία.

Οι ρωσικές πηγές θεωρούν ότι εφόσον συμβαίνει αυτό, ο ρωσικός στρατός που βρίσκεται στο έδαφος της Αρμενίας είναι τυπικά περικυκλωμένος και δεν μπορεί να εγκαταλείψει εύκολα το έδαφος της χώρας λόγω του γεγονότος ότι η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία, απαγορεύουν στα ρωσικά αεροσκάφη να εισέλθουν στον εναέριο χώρο τους, ενώ το ίδιο φέρεται να συμβαίνει και με τα χωρικά ύδατα αυτών των χωρών.

Αυτές οι χώρες πιθανότατα αποφάσισαν από κοινού να κλείσουν τα σύνορα στα ρωσικά αεροσκάφη στο πλαίσιο μιας μεγάλης κλίμακας στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, με στόχο να περιορίσουν τη βοήθεια της Ρωσίας ακόμη και αν η Αρμενία στραφεί στον οργανισμό CSTO για βοήθεια.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.