Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μειωνουν τον Στρατο, κλεινουν μοναδες, γιατι δεν τολμουν να αυξησουν την θητεια και επανδρωνουν νεκρες μοναδες για προεκλογικα ρουσφετια...

Μονο ετσι μπορουν να εξηγηθουν οι κινησεις των Φωστηρων που λαμβανουν αποφασεις...

Δεν τολμουν να αυξησουν την θητεια, ειναι κατωτεροι των περιστασεων...



Θα χρειαστεί πολύ θαρρος η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για να ανακοινώσει αύξηση θητείας, αν όλα ή κάποια απ΄όσα κυκλοφορούν για τη “νέα δομή δυνάμεων” αποδειχτούν αληθινά.

Το αίτημα των στρατιωτικών για αύξηση της θητείας έχει να κάνει με το πρόβλημα επάνδρωσης των μονάδων πρώτης γραμμής. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα δομή που μας λενε απ το ΥΠΕΘΑ,προβλέπει ενίσχυση μονάδων ή αναβάθμιση τους στη Μακεδονία και στην Ήπειρο! 

Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι σοβαρές στρατιωτικές απειλές που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα από το βορρά.

Αν συνεχίσουμε μ΄ αυτή τη λογική για να ικανοποιήσουν βουλευτές τις εκλογικές τους περιφέρειες θα καταλήξουμε και τη θητεία να αυξήσουμε και να συνεχίσουμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τις επανδρώσεις μονάδων. Θα κάνουμε δηλαδή ακόμη μια τρύπα στο νερό…




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.