Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Εφαγε πορτα στο Αγιο Ορον ο Τσιοδρας ! ! ! Οι μοναχοί αρνήθηκαν οποιαδήποτε συζήτηση....

Βρηκε τον δασκαλο του ο ψαλτης...

Εκει δεν χωρανε αυτα που ξερει και ουτε ο Χαρδαλιας μπορει να του κανει πλατες....

Κι ετσι....

Απομακρύνεται η υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδίου για 15ήμερο λουκέτο στο Άγιο Όρος καθώς οι μοναχοί αρνήθηκαν οποιαδήποτε συζήτηση επικαλούμενοι το Αυτοδιοίκητο.

Τη σχετική πρόταση μετέφεραν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρης Τσίοδρας και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου. Οι εκπρόσωποι του Αγίου Όρους επικαλέστηκαν ότι έθεσαν οι ίδιοι κάποια «περιοριστικά μέτρα» αλλά αρνήθηκαν οποιαδήποτε συζήτηση για lockdown σε όλες τις μονές. Όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να ακολουθήσουν διαβουλεύσεις και να καταγραφούν διαφωνίες της συζήτησης.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, το Άγιον Όρος διέπεται από ειδικό καθεστώς που ορίζει το Αυτοδιοίκητο της Αθωνικής Πολιτείας....

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι μαθητές της Αθωνιάδος Σχολής που δεν φορούσαν μάσκα επικαλούνταν στους αρμοδίους του ΕΟΔΥ τους πνευματικούς τους που δεν το συνιστούσαν! Χθες το βράδυ αποχώρησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, από τη χερσόνησο του Άθω, μετά την ολοκλήρωση των τεστ για Covid-19 σε σκήτες, κελιά και στην Αθωνιάδα Σχολή.





πηγη 


Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.