Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Μην ξαφνιαστειτε αν η Ευρωπη, τελικα, επιβαλει κυρωσεις στην Ελλαδα αντι για την Τουρκια...

  


Η πλειοψηφία των κρατών της Ευρώπης δεν επιθυμεί οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ενώ οι επιστολές Erdogan του Τούρκου Προέδρου στους ευρωπαίους ηγέτες ότι επιθυμεί την συνεργασία προφανώς, κατευνάζει ακόμη και τις χώρες που κρατούσαν επιφυλακτική στάση για τις τουρκικές προθέσεις.

Η Γερμανία, ωστόσο δεν χρειαζόταν κατευνασμό, η Merkel η Γερμανίδα Καγκελάριος ανέφερε ότι η Τουρκία κάνει σπουδαίο έργο στο προσφυγικό! Ωστόσο η Γερμανία από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί κατά των οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ιταλία με τον Luigi Di Maio να δηλώνει «ότι η Τουρκία, είναι απαραίτητος παράγοντας για την περιφερειακή σταθερότητα, πρέπει να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα είναι σημαντικό μέλος του ΝΑΤΟ.  




πηγη 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.