Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκάθαρη κατασκοπία εις βάρος της Ελλάδος απο τι ΜΚΟ ! ! ! Έτσι οδηγούσαν τους πράκτορες της Τουρκίας, στα Ελληνικά νησιά....

Συγκλονίζουν οι καθημερινές αποκαλύψεις για τα 33 μέλη των ΜΚΟ, τα οποία οδηγούσαν αλλοδαπούς, ανάμεσά τους, δεν αποκλείεται, και πράκτορες της Τουρκίας, στα Ελληνικά νησιά.



Όπως ήδη γνωρίζετε, θα αντιμετωπίσουν ακόμα και κατηγορίες για κατασκοπεία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΚΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

Το κινητά των ΜΚΟ μίλησαν και αποκάλυψαν πως τα μέλη των ΜΚΟ έφερναν στα νησιά μας τους παράνομους μετανάστες.

Ένα κινητό έστελνε μήνυμα και έλεγε τον αλλοδαπό επάνω στην βάρκα: «Δώσε μου την θέση σου τώρα». Έτσι έβρισκε το στίγμα του στην θαλάσσια περιοχή.

Μετά έστελνε άλλο μήνυμα: «Στην κατεύθυνση σας αριστερά ακτοφυλακή. Στην κατεύθυνσή σας ευθεία Frontex». Έτσι τους καθοδηγούσαν, προκειμένου να έρθουν ανενόχλητοι στα νησιά μας.

«Στην φωτογραφία που σας στέλνω προσοχή πολεμικό», έλεγαν σε άλλο μήνυμα, βγάζοντας φωτογραφία πολεμικό πλοίο.

Ξεκάθαρη κατασκοπία εις βάρος της Ελλάδος!




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.