Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Εχασε λεει, 2.000 Ασιατοαφρικανους ο Μηταρακης ! ! ! (Αν θελουμε τον πιστευουμε ομως...)

Για να λεει αυτος 2000, σκεφθειτε ποσοι μπορει να ειναι...

Και που εχουν παει αυτοι;

Στην ενδοχωρα φυσικα οπως λεει....

Κι εμεις αν θελουμε τον πιστευουμε.....

Δεν μπαινουν κρυφα σε καραβι τοσοι και κανεις να μην εχει παρει μυρουδια....

Και...



Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αποκάλυψε στον Ρ/Σ Real FM 97,8 FM πως “απ' ό,τι φαίνεται από τα νούμερα, πέραν από αυτούς που έφυγαν ορθώς από τα νησιά, υπήρχαν και περίπου 2000 λαθρομετανάστες και εισβολεις που έφυγαν από Μυτιλήνη, χωρίς να το δικαιούνται. Περνώντας παρανόμως τον έλεγχο στο καράβι”.

Την προστασία των συνόρων της χώρας μας με σύννομο τρόπο με το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, αλλά και την αποσυμφόρηση των νησιών και όλης της χώρας, ανέδειξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Ρ/Σ Real FM 97,8 FM και στους Κοτρώτσο και Αμυρά, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης υπογράμμισε πως “η χώρα μας δεν ανέχεται την παράνομη μετανάστευση. Είμαστε παρόντες στα εθνικά σύνορα. Έχουμε κατηγορηθεί και από την αντιπολίτευση και από τους απέναντι για αυτό. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι αληθείς. Η Ελλάδα φυλάσσει τα σύνορα της με απόλυτο σεβασμό στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο”.

Επιπροσθέτως, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αποκάλυψε πως “απ' ό,τι φαίνεται από τα νούμερα, πέραν από αυτούς που έφυγαν ορθώς από τα νησιά, υπήρχαν και περίπου 2000 λαθρομετανάστες και εισβολεις που έφυγαν από Μυτιλήνη, χωρίς να το δικαιούνται. Περνώντας παρανόμως τον έλεγχο στο καράβι”.

«Στοχεύουμε στη μηδενική παραμονή μεταναστών και στον Έβρο και στα νησιά, κάτι που δε σημαίνει, ωστόσο ότι ως χώρα δεν θα έχουμε υποδομές σε περίπτωση εκτάκτων γεγονότων», κατέληξε χαρακτηριστικά.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.