Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ερντογκαν, η ημερομηνια ληξεως σου ειναι πολυ κοντα ! ! ! Εχεις ακουσει για την "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΑΣ";

Αν οχι εδω ειναι, διαβασε την...

Τωρα....

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ! ! !



ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Στην Αρμενία υπάρχει η βάση 102, η οποία διαθέτει δεκάδες άρματα, οχήματα μάχης, πυροβόλα, μαχητικά κ.α. Βρίσκεται στην πόλη Gyumri της Αρμενίας και είναι η μεγαλύτερη βάση της Μόσχας εκτός ρωσικών συνόρων. Βρίσκεται μάλιστα δίπλα στα τουρκικά σύνορα.

Επίσης υπάρχει η 426 αεροπορική βάση κοντά στο Ερεβάν και μια τρίτη βάση βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ιράν, στην πόλη Meghri.

Το πιο σημαντικό είναι ότι από το 1997, Αρμενία και Ρωσία έχουν υπογράψει στρατιωτική συμφωνία, η οποία προβλέπει αμοιβαία συνδρομή σε περίπτωση στρατιωτικής απειλής για οποιοδήποτε μέρος και επιτρέπει στους Ρώσους συνοριοφύλακες να περιπολούν στα σύνορα της Αρμενίας με την Τουρκία και το Ιράν.

Όπως αντιλαμβάνεστε, έχει ξεκινήσει μία σύγκρουση, η οποία εμπλέκει, μεταξύ των άλλων:

Αρμενία

Αζερμπαϊτζάν

Ρωσία

Τουρκία

Ιράν

Ελλάδα (λόγω της ενεργής κρίσης με την Τουρκία, της τουρκικής προπαγάνδας και της καλής σχέσης με το Ερεβάν απέναντι στην Άγκυρα)

Οι Τούρκοι παίζουν πραγματικά με την φωτιά. Αν αποδειχθεί πολεμική συμμετοχή τους εναντίον της Αρμενίας, τότε…




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.