Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Μπουκοταζ στα Ελληνικα προιοντα ξεκινουν οι Αλβανοτσαμηδες! Στειλτε τους ολους απο κει που ηλθαν, να μαθουν να σεβονται τους Σωτηρες τους

Το θρασος τους δεν εχει ορια....
Και δεν φταινε μονο αυτοι... 
Ποιο πολυ φταινε οι δικοι μας που ακομη τους ταιζουμε !
Δειτε τι λενε...




«Θα παροτρύνουμε τους Αλβανούς να γίνουν μέρος της διαμαρτυρίας μας, αρχίζοντας με μποϊκοτάζ των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών τραπεζών, ως πρώτο βήμα, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξουν πολλές άλλες μορφές πιο σκληρές και ριζοσπαστικές», αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, Σφετίμ Ιντρίζι.

Η αντίδραση αυτή από το PDIU και το Σύλλογο ‘ Τσαμουριά’ προκλήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα από τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τις συνομιλίες μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, στις οποίες δεν εντάχθηκε το λεγόμενο ‘ζήτημα των Τσάμηδων’ της Αλβανίας.

«Η παράλειψη του ζητήματος των τσάμηδων απαιτεί εξηγήσεις και άμεση ανταπόκριση από την κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών, επειδή...
Η συνεχεια ΕΔΩ 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.