Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Εξαγριωσαν τους Ελληνες και ο Τζανακοπουλος βλεπει σχεδια και συνομωσιες.....

Ρε σεις τι πινετε ;
Δεν καταλαβατε ακομη γιατι σας πετροβολουν;
Τι ειναι αυτα που λετε;



Τζανακόπουλος: Εκτυλίσσεται σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων σε βουλευτές

«Τις τελευταίες μέρες εκτυλίσσεται ένα συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων σε βουλευτές και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης από περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες».

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος  Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου

«Τις τελευταίες μέρες εκτυλίσσεται ένα συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων σε βουλευτές και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης από περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες.
Οι επιθέσεις αυτές υποδαυλίζονται και υποστηρίζονται από ολιγαρχικά επιχειρηματικά συμφέροντα και μερίδα του κίτρινου ακροδεξιού Τύπου που έχει αναλάβει εργολαβία το εμπόριο δήθεν πατριωτισμού.

Τα περιστατικά αυτά έρχονται σε συνέχεια της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και του φασιστικού παραληρήματος του χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση κατά την πρόσφατη συζήτηση στο κοινοβούλιο.

Η Νέα Δημοκρατία κατά τα άλλα ευαίσθητη στα φαινόμενα βίας φαίνεται, ότι όχι μόνο δεν...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.