Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Θελουν να διωξουν τους λαθρο απο τις χωρες τους οι βορειοευρωπαιοι και να τους φορτωσουν σε χωρες του νοτου

Δυστυχως, παιζει πολυ το σεναριο να τους φορτωσουν σε μας, μια που μας βρηκανε 
με Κυβερνηση προδοτων !






Στις 4 το απόγευμα ξεκινά στις Βρυξέλλες η συνάντηση εργασίας των αρχηγών δέκα κρατών-μελών της ΕΕ που έχει εξελιχθεί σε άτυπη μίνι σύνοδος κορυφής με αντικείμενο το προσφυγικό στη σκιά των πιέσεων που δέχεται η Μέρκελ στο εσωτερικό της χώρας της – με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και κατάρρευσης του κυβερνητικού συνασπισμού – προκειμένου να ληφθούν δραστικά μέτρα για τους λαθρομετανάστες και τη μετακίνησή τους στην Ευρώπη.

Η άτυπη συνάντηση θα γίνει στο κτίριο Berlaymont, όπου στεγάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι αφίξεις των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων που θα πάρουν μέρος είναι προγραμματισμένες για τις 15.30 ώρα Ελλάδας, η έναρξη των εργασιών για τις 16.05 και η λήξη περίπου στις 20.00.

Το τι μπορεί να αποφασιστεί ουδείς ξέρει όπως και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα επέλθει συμφωνία. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι σε συνδυασμό με τις εκλογές στην Τουρκία η Ελλάδα μπορεί να ξαναζήσει μέρες του 2015 όπου κύμματα λαθρομεταναστών έμπαιναν κάθε μέρα στην χώρα.

Με τις σταθερές θέσεις της αναφορικά με την προσφυγική κρίση και την παροχή ασύλου προσέρχεται η Ελλάδα στην άτυπη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών, που θα γίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, ενόψει της ευρύτερης συζήτησης για τα θέματα αυτά, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 28 και 29 Ιουνίου.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.