Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν και την Αστυνομία να τους σώσει !!!!!!

Τους κυνηγούν θεοί και δαίμονες τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ !!!!!!!!!
Και τώρα ζητάνε την προστασία της Αστυνομίας !!!!!!!! 

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα η Ελληνική Αστυνομία, σε μία συντονισμένη προσπάθεια να αποφευχθούν επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές, με αφορμή τη συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ και το κύμα οργής που προκάλεσε.


Η κατάσταση δείχνει ελεγχόμενη σε αυτή τη φάση, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», απλώνει σταδιακά «ομπρέλα προστασίας» κυρίως σε Αθήνα και Μακεδονία αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, σε πολιτικά πρόσωπα που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Κάθε πρωί, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και τη ΓΑΔΑ φτάνει ένα ενημερωτικό δελτίο με τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, κινήσεις και προγραμματισμένες συναντήσεις κυβερνητικών στελεχών, ώστε να διαμορφώνεται και το καθημερινό πλάνο ασφάλειας.





Διαβάστε τη συνέχεια:ΕΔΩ http://apagorevetai-one.blogspot.com/2018/06/blog-post_523.html

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.