Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Και ομως το ποτάμι γυρίζει πίσω....και στηρίζει τους ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ !!!

Ενα παλιό τραγούδι λέει ''το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω''...
Και ομως οχι μονο γυρίζει άλλα κανει και κολοτούμπες !!!!
Είστε ξεφτίλες όλοι σας!!!!!
 «Αν υπάρξουν και άλλες διαρροές από την πλευρά των ΑΝΕΛ, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές» δήλωσε ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης. Μέσα σε λίγη ώρα είχαμε νέα κυβίστηση από τον βουλευτή του Ποταμιού και στην ουσία προαναγγέλλει το νέο Κυβερνητικό σχήμα.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο βουλευτής του Ποταμιού έθεσε ως βασική προϋπόθεση σε αυτό το σχήμα να μην έχουν συμμετοχή οι ΑΝΕΛ.

«Ερχονται κρίσιμες στιγμές και δεν φτάνει να είσαι εκ του μακρόθεν κριτής και τσάμπα μάγκας. Ερχεται μια στιγμή που πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις για να έχεις εθνικά χρήσιμα αποτελέσματα».

«Αν θεωρούμε ότι η συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είναι πραγματικά δυσβάστακτη σε σχέση με το πολιτικό κόστος – πάντα μιλούσαμε για μια μη εκλεκτική συγγένεια που έδειξε τα όριά της σε πάρα πολλές περιπτώσεις -δική μου άποψη είναι ότι αν δεν είμαστε υποκριτές τότε θα πρέπει να προτείνουμε και εναλλακτική λύση» είπε ο κ. Δανέλλης και εξειδίκευσε:



 Διαβάστε τη συνέχεια: ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.