Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Τελικα, υπαρχει κανεις που να μην εξαγριωθηκε με τους Προδοτες της Γραβατας

Τελικα ποιος δεν εχει εξαγρωθει ; 
Δεν εχουν πια που να πανε και που να κρυφτουν....
Πουθενα δεν μπορουν να πανε αν πρωτα δεν πανε τα ΜΑΤ !




Στον αστερισμό της γραβάτας η χώρα μετά τα πάρε δώσε της κυβέρνησης με το Μακεδονικό και το χρέος, αλλά η διοικούσα Εκκλησία ακόμη απούσα. Από την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ έχει επισημάνει την ανάγκη να επανακαθορίσει η Εκκλησία την στάση της στο Σκοπιανό μετά το “Βόρεια Μακεδονία” της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά μέχρι στιγμής άκρα του τάφου σιωπή από τα επίσημα χείλη.

Την ίδια στιγμή όμως στο Φανάρι υπάρχει κινητικότητα αφού ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε συνάντηση με Σκοπιανούς αξιωματούχους.

Όπως μας πληροφορεί το σχετικό ανακοινωθέν ο κ. Βαρθολομαίος είδε προχθες: “τον Ἐξοχ. κ. Oliver Sposovski, Ἀναπληρωτήν Πρωθυπουργόν καί Ὑπουργόν Ἐσωτερικῶν τῆς FYROM, συνοδευόμενον ὑπό τῶν Ἐντιμ. κ. κ. Dimitar Kovachevsky, Murat Dinçer καί Jan Klod Kayuka, Ἰατρῶν”.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά οι Έλληνες Ιεράρχες για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο έστειλαν τα δικά τους μηνύματα τόσο για το εθνικό μας ζήτημα όσο και για επιμέρους θέματα.

“Η Μακεδονία είναι ελληνική. Κάποιοι αθεόφοβοι και απάτριδες έλυσαν το αίνιγμα” σχολιάζει σε νέα παρέμβασή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος και τονίζει:

“Έπειτα από τήν Συμφωνία της Κόκκινης Γραβάτας, που υπογράφηκε στις Πρέσπες, το Στρατηγείο του «ΑΝΤΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ» Στρατηγού Ζαχαριάδη, το αίνιγμα της Μακεδονίας, καθώς φαίνεται, οριστικά πλέον λύθηκε! Οι εξελίξεις έρχονται υπό την μορφή καταιγίδας! «Ετοιμάζουν «ένωση» της Μακεδονίας» «..ακρωτηριάζοντας την Ελλάδα, όπως επιθυμεί το Βερολίνο»! Μακάρι να είναι φαντασιώσεις! Με αντάλλαγμα μια γραβάτα η Ελλάδα μας πουλήθηκε! Μακάρι να είναι ψέμματα!”

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος μίλησε για κοιμώμενες συνειδήσεις και επισήμανε πως μας λείπει το αγωνιστικό πνεύμα κατά της αμαρτίας και κατά του πειρασμού. Δεχόμαστε, σε πολλές περιπτώσεις αδιαμαρτύρητα, όσα αντίθεα, ανθελληνικά και ανήθικα νομοθετούν οι κρατούντες της πατρίδος μας.

“Και ο πλέον αδαής βλέπει να βάλλεται η Ελλάδα σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.