Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Μαχες στην Θεσσαλονικη....

Δεν τολμησαν να πανε στην Τουμπα...
Πηγαν στην εκθεση....
Δεν γλυτωσαν ομως απ τους εξαγριωμενους Θεσσαλονικεις.....
Κι ομως τα καναλια θα δειχνουν του πληρωμενους παλαμακιδες μονο και θα παρουσιαζουν μια αλλη εικονα, την εικονα που θαθελαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !                                                                                                                                                                                                                                        




 Πεδίο μάχης η πλατεία ΧΑΝΘ για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό
 25 Ιουνίου 2018
Σε πολύ σοβαρά έχουν εξελιχθεί τα επεισόδια, που άρχισαν νωρίς το απόγευμα με αφορμή την εκήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό. Οι συγκρούσεις διαδηλωτών και ΜΑΤ έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι έντονες μετατρέποντας τη περιοχή σε πεδίο μάχης.

Βροχή δακρυγόνων, πέτρες και άλλα αντικείμενα εκτοξεύονται ενώ οι διαδηλωτές καίνε και κάδους απορριμμάτων. Η ατμόσφαιρα παραμένει αποπνικτική, με τις γύρω οδούς να θυμίζουν πεδίο μάχης....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.