Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Α Ι Σ Χ Ο Σ ! ! ! Λ@θρομετ@ναστες προσπαθησαν να βιασουν παιδακια...

Τι λενε γι αυτα οι αλληλεγγυοι ;
Κανουν οτι δεν βλεπουν ; 
Οι ΜΚΟ , επισης ; 
Η κυβερνηση ;
Αυτη δεν υπαρχει , πανηγυριζει ακομη, που κανανε δωρο γραβατα στον Αθεο !






Ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή και συνέβη! Πέντε ξαναμμένα «προσφυγάκια» που διαμένουν στη ΒΙ.ΑΛ. (το hot spot της Χίου) επιχείρησαν να βιάσουν 6 ανήλικα Ελληνόπουλα στο Χαλκειός, την ώρα που έπαιζαν σε υπαίθριο χώρο στην είσοδο του χωριού!
Σύμφωνα με την καταγγελία των παιδιών στην Αστυνομία, τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» τα πλησίασαν και στη συνέχεια με διάφορους τρόπους προσπάθησαν να τα αγγίξουν σε διάφορα σημεία του σώματος τους.

Όταν τα παιδιά κατάλαβαν τις προθέσεις τους, προσπάθησαν να τους απώθησουν, φωνάζοντας και καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή οι επίδοξοι βιαστές.
Στη συνέχεια τα 6 παιδιά, που πηγαίνουν στο Δημοτικό...
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.