Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Καμία χώρα δεν δέχεται το πλοίο με τους λ@θρο, να δείτε που θα το δεχτούν οι δικοί μας !!!!!

Δυστυχώς με αυτούς που μπλέξαμε και μας κυβερνούν ολα μπορεί να τα περιμένει κανείς....
Εχουμε γίνει ο Σκουπιδότοπος της Ευρώπης !!!!!!!!!!!

Εκπρόσωπος της γερμανικής ΜΚΟ Lifeline (το σκάφος της οποίας βρίσκεται στα ανοικτά της Μάλτας) έκανε γνωστό ότι «αφού το αίτημά για ελλιμενισμό απορρίφθηκε από Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία, σήμερα θα ζητήσει από την Γαλλία να μπορέσει να εισέλθει, το πλοίο, σε δικό της λιμάνι».

Υπενθυμίζεται ότι επιβαίνουν σε αυτό, εδώ και πέντε ημέρες, 230 μετανάστες και πρόσφυγες, και ότι έχουν αρνηθεί την άδεια εισόδου σε λιμάνι τους και οι αρχές της Μάλτας.

 Παράλληλα, εκπρόσωπος της μη κυβερνητικής οργάνωσης πρόσθεσε ότι αν δεν δοθεί άδεια ούτε από τις γαλλικές αρχές, το σκάφος θα κατευθυνθεί ούτως ή άλλως προς Βορρά, δηλαδή προς την Ισπανία ή τη Γαλλία.


 Διαβάστε τη συνέχεια: ΕΔΩ






 amna.gr


 





Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.