Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τσιπρας.....Ετοιμος να γεμισει την Ελλαδα με ολους οσους διωχνει η Γερμανια...

Προκειμενου να γλειψει την Ανκελα, ο Αλεξης, ειναι ετοιμος να δεχθει οτι του πει....
Να τους φερει εδω, να μας κοψει μισθους και συνταξεις, για να τους ταισει.....
Και θα ανταμειφθει με την ψηφο τους μολις τους δωσει χαρτια !




Ετοιμος να συνάψει συμφωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ στο προσφυγικό εμφανίζεται ο έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξή του στους Financial Times, προσφέροντάς της πολύτιμη βοήθεια την στιγμή που βάλλεται γι αυτό το θέμα

Βο­ή­θεια στην «πο­λιορ­κη­μέ­νη» κα­γκε­λά­ριο της Γερ­μα­νί­ας Αν­γκε­λα Μέρ­κελ δίνει ο έλ­λη­νας Πρω­θυ­πουρ­γός Αλέ­ξης Τσί­πρας, δη­λώ­νο­ντας έτοι­μος να συ­νά­ψει συμ­φω­νία μαζί της για να διευ­κο­λύ­νει τη Γερ­μα­νία να επι­στρέ­ψει αι­τού­ντες άσυλο σε άλλες ευ­ρω­παϊ­κές χώρες, ενι­σχύ­ο­ντάς την με αυτό τον τρόπο ενό­ψει της ση­με­ρι­νής κρί­σι­μης συ­νό­δου της Ευ­ρω­παϊ­κής Ενω­σης για το με­τα­να­στευ­τι­κό, ανα­φέ­ρουν οι Financial Times, επι­κα­λού­με­νοι συ­νέ­ντευ­ξη του κ. Τσί­πρα στην εφη­με­ρί­δα.

Στο άρθρο, μά­λι­στα, ση­μειώ­νε­ται ότι «σύμ­φω­να με δι­πλω­μά­τες της Ευ­ρω­παϊ­κής Ενω­σης, το Βε­ρο­λί­νο έχει προ­σεγ­γί­σει την Ελ­λά­δα, την Ιτα­λία και γεί­το­νές τους προ­κει­μέ­νου να πε­τύ­χει την υπο­γρα­φή δι­με­ρών συμ­φω­νιών για τους πρό­σφυ­γες, με αντάλ­λαγ­μα την προ­σφο­ρά οι­κο­νο­μι­κών κι­νή­τρων για τα κράτη πρώ­της γραμ­μής που επι­βα­ρύ­νο­νται ση­μα­ντι­κά».

Και στις δυο πε­ρι­πτώ­σεις δι­καιώ­νε­ται το ρε­πορ­τάζ των ΝΕΩΝ που εδώ και αρ­κε­τές ημέ­ρες είχε συ­σχε­τί­σει τη συμ­φω­νία στο Eurogroup για το χρέος με ανταλ­λάγ­μα­τα στο με­γά­λο πρό­βλη­μα του προ­σφυ­γι­κού, το οποίο καίει αυτή την στιγ­μή τη γερ­μα­νί­δα κα­γκε­λά­ριο στη χώρα της, θέ­το­ντας σε κίν­δυ­νο ακόμη και τη συ­νο­χή του ίδιου του κυ­βερ­νη­τι­κού συ­να­σπι­σμού της μετά τη σύ­γκρου­σή της με τον επι­κε­φα­λής των Χρι­στια­νο­κοι­νω­νι­στών της Βαυα­ρί­ας (εταί­ρου στην κυ­βέρ­νη­ση συ­να­σπι­σμού) και υπουρ­γού Εσω­τε­ρι­κών της Γερ­μα­νί­ας Χορστ Ζε­ε­χό­φερ.
Να μεί­νουν στην Ελ­λά­δα...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.