Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Υπερκοιτασμα αεριου σε Αιγυπτο και Ελλαδα, γι αυτο λυσσανε ολοι !

 Εχουμε την ατυχια να ειμαστε ακυβερνητοι τωρα που μαθευτηκε για τα κοιτασματα....
Ποτε δεν ειναι αργα ομως να γινει αλλαγη !




Υπερκοίτασμα τρεις φορές μεγαλύτερο από το ήδη τεράστιο κοίτασμα «Ζορ» ανακάλυψε η ΕΝΙ όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός πετρελαίου της Αιγύπτου, Osama Kamal.

Ο πρώην υπουργός κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξης είπε πως η ΕΝΙ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις για ανακάλυψη ενός τρεις φορές μεγαλύτερου κοιτάσματος από το υπερμεγέθες «Ζορ».

Βάσει της ιστοσελίδας albawaba,  ο πρώην υπουργός πετρελαίου δήλωσε ότι η ιταλική εταιρεία πρόκειται να αποκαλύψει μια άλλη ανακάλυψη «τέρας», καθώς τα αποθέματα του τεμαχίου Noor αναμένεται να αγγίξουν ακόμα και τα 90 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια, τρεις φορές δήλαδή τα αποθέματα του Ζορ.

Την είδηση την επιβεβαιώνουν και πηγές της κυβέρνησης της Αιγύπτου

Ο ίδιος είπε ότι «Αν θυμάστε πριν από δύο μήνες, είπαμε ότι θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακαλύψεις σε αυτόν τον τομέα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η μεγάλη είδηση ​​θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο και τον υπουργό πετρελαίου μέσα σε λίγες μέρες».

Εξάλλου, ο υπουργός πετρελαίου της Αιγύπτου Tarek El-Molla δήλωσε ότι η χώρα ενδέχεται να σταματήσει την εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στο τέταρτο τρίμηνο. «Οι εξαγωγές πετρελαίου εκ του Ζορ, καθώς και η παραγωγή άλλων πετρελαϊκών πεδίων θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους», δήλωσε ο El-Molla.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν περισσότερες προσφορές. Νομίζω αυτό ήταν. Η τοπική παραγωγή πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες μας», κατέληξε ο κ. Molla.

Εκπρόσωπος του ιταλικού ενεργειακού κολοσσού EΝΙ αρνήθηκε να προβεί σε σχολιασμό της συγκεκριμένης αναφορά του πρώην υπουργού, όταν το Arab News επικοινώνησε μαζί του.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.