Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η Εκπομπή της ΕΡΤ παρουσίασε καημένους μαντράχαλους πακιστανούς ως ''ασυνόδευτα προσφυγόπουλα'' !!!!!!

Ο Χριστός και ο Απόστολος !!!!!!
Εκει στην ΕΡΤ νομίζουν οτι μπορούν να μας δουλεύουν ;;;;;;;
Δεν ντρέπεστε που σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός;;;;  για να μας λέτε ενα σωρο βλακείες
και αραβικές ειδήσεις ;;;;;
Αφου είναι ασυνόδευτα προσφυγόπουλα να τα παρετε στα σπιτια σας να σας ''τακτοποιήσουν''
ολους μαζι οικογενειακώς!!! Ντροπη και Αίσχος σας!!!!!!!!!!!
 Καλώς ήλθατε στον κόσμο του παραλόγου και του παραμορφωτικού καθρέφτη, καλώς ήρθατε στην «ζώνη του λυκόφωτος», καλώς ήρθατε στην ΕΡΤ.

Η εικόνα από την μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή «Άλλη διάσταση» (που συναγωνίζεται επάξια σε μηδαμινά ποσοστά τηλεθέασης την άλλη ανεκδιήγητη εκπομπή της Ακριβοπούλου) είναι όντως από… άλλη διάσταση.

Ο οικοδεσπότης – παρουσιαστής της εκπομπής, Κώστας Αρβανίτης καθήμενος όχι σε καρέκλα, αλλά ακουμπώντας τα οπίσθιά του πάνω στο τραπέζι (είναι αυτό που λέμε «σαν το σπίτι του»…) συνομιλεί με έναν… «προσφυγόπουλο» από το Πακιστάν με την λεζάντα που συνοδεύει τον διάλογο αυτό να γράφει «Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στο στούντιο της “Άλλης διάστασης”».

Αναμενόμενο είναι εκείνη την στιγμή να νομίζεις ότι η όρασή σου σε ξεγελά και ότι τα μάτια σου «κάνουνε πουλάκια», καθώς σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται η λεζάντα της εκπομπής το… «προσφυγόπουλο» θυμίζει νεοαποκτηθέντα αλλοδαπό ποδοσφαιριστή Συλλόγου της Super League, ενώ οι κρόταφοί του φλερτάρουν ήδη με την απόχρωση του γκρίζου.

 Διαβάστε τη συνέχεια:ΕΔΩ






 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



 aetos-apokalypsis.




Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.