Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Φωτια στα Βαλκανια εβαλαν οι προδοτες με την υπογραφη τους στις Πρεσπες

Δεν τα λεμε εμεις....
Αμερικανος καθηγητης τα λεει....
Διαβαστε και θα καταλαβετε...


Ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής, Τζορτζ Φρίντμαν, πρώην επικεφαλής του Stratfor και νυν πρόεδρος του ιδρύματος Geopolitical Futures, προειδοποιεί τις Βαλκανικές χώρες πως μία ένοπλη σύρραξη στην ευρύτερη περιοχή είναι θέμα χρόνου και το μέλλον δεν είναι διόλου ελπιδοφόρο. Όλα αυτά μετά από τις υπογραφές Τσίπρα-Κοτζιά και την κατάπτυστη συμφωνία που εκχωρεί την Μακεδονία μας στην γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, ο εμπειρογνώμων της γεωπολιτικής Φρίντμαν, λέει ότι εύκολα μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος στα Βαλκάνια, ενώ ισχυρίζεται ότι οι Σέρβοι έχουν την υποστήριξη των Ρώσων σε κάθε βήμα που θα κάνουν, με τους Αλβανούς να υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς, του Κροάτες και τους Γερμανούς.

«Τα Βαλκάνια δεν είναι η μόνη περιοχή στον κόσμο που συμβαίνουν αυτά, αλλά δεν υπάρχει άλλη περιοχή στον κόσμο που είναι τόσο σημαντική, για τόσες πολλές μεγάλες δυνάμεις.....
Η συνεχεια ΕΔΩ


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.