Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ηρθαμε για να μεινουμε λεει χωρις αιδω η Γεροβασιλη...

Δεν εχουν σκοπο να φυγουν....
Αλλωστε, ποτε και πουθενα κομμουνιστικη κυβερνηση δεν επεσε με εκλογες...




Τη βεβαιότητά της ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα χαθεί, εξέφρασε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, στην ΕΡΤ, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να αντιδράσουν στο «οργανωμένο σχέδιο αποστασίας» κατά της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει και θα μείνει. Δεν μας τρομάζει ο αριθμός των 152 βουλευτών» επισήμανε.

Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι επειδή σε όλη αυτήν τη διάρκεια των μνημονίων υπάρχουν ανακατατάξεις στο πολιτικό σύστημα, είναι λογικό να υπάρχουν αποχωρήσεις βουλευτών, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και προσχωρήσεις, χωρίς γι” αυτό το τελευταίο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

Σχετικά με το οργανωμένο σχέδιο αποστασίας που καταγγέλλει η κυβέρνηση, η υπουργός έκανε λόγο για πράξεις εκφοβισμού και εκβιασμό βουλευτών και ζήτησε από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να αντιδράσουν σε όλα αυτά. Παράλληλα, κάλεσε τη ΝΔ «να μη δίνει με τη στάση της πολιτική κάλυψη μη καταγγέλλοντας τη δράση ακροδεξιών και φασιστικών στοιχείων».......
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.