Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τι λεει ρε το Νουμερο; Ενταξη Αφρικανων και Ασιατων θελει στην Ελλαδα η Δουρου

Βγηκε μια φοαρα κατα λαθος και τωρα θελει ξανα....
Τα ψηφαλάκια σκέφτεται και μόνον. Ψηφοφόρους εισάγουν αν δεν το καταλάβατε. Που θα δουλέψουν δηλαδή όλοι αυτοί; Θα τους έχετε δούλους όπως στην Μανωλάδα για 200 ευρώ τον μήνα;
 Αν ήταν όντως ανθρωπιστές αυτή και οι σύντροφοι της, θα σκεφτόταν και εμάς τους Έλληνες... Άνθρωποι είμαστε κι εμείς άλλωστε...




Δειτε τι λεει...
Η υποδοχή και κυρίως η ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στις τοπικές κοινωνίες, είναι το κλειδί μιας ευρωπαϊκής συνεκτικής προσφυγικής πολιτικής και πολιτικής ασύλου.
Σε αυτή την πολιτική οι Περιφέρειες και οι Δήμοι που δίνουν πρώτοι χείρα βοηθείας στους ξεριζωμένους που αναζητούν καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, μπορούν να συμβάλλουν με καθοριστικό τρόπο, στη βάση συγκεκριμένου θεσμικού πλαισίου και αρμοδιοτήτων.
Στόχος της Περιφέρειας Αττικής είναι, «μακριά από ρατσιστικές και ξενοφοβικές λογικές», να τεθούν οι «βάσεις, μέσα από πράξεις αλληλεγγύης και στήριξης, για την αποτελεσματική ένταξη (και όχι την αφομοίωση που προϋποθέτει σχέσεις ισχύος σε βάρος του Ξένου) των προσφύγων και των μεταναστών, με σεβασμό στην ετερότητα και την πολιτισμική τους ταυτότητα: αναδεικνύοντας δηλαδή εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη μετανάστευση, εδώ και αιώνες, πλούτο και ‘δυνατό χαρτί’ των κοινωνιών υποδοχής».

Αυτά υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, σε άρθρο της, σήμερα, στην εφημερίδα “Η Εποχή”, με τίτλο «Το μεταναστευτικό δεν είναι κρίση, είναι φαινόμενο με σοβαρές ανθρωπιστικές διαστάσεις», η Περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της Ολομέλειας και της Επιτροπής Τρεχουσών Υποθέσεων του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ρένα Δούρου.
Αφού τονίσει ότι «η στάση αλληλεγγύης χωρών όπως η Ελλάδα και πλέον και η Ισπανία, τείνουν να γίνουν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα» καθώς «η συνολική εικόνα» του μεταναστευτικού «σκοτεινιάζει επικίνδυνα στην Ευρώπη», η Περιφερειάρχης παρατηρεί ότι...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.