Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Σοκ στην Κρήτη: Νεκρό βρέφος σε Τάπερ μέσα σε Κάδο Ανακύκλωσης <ΦΩΤΟ>


To νεκρό βρέφος εντόπισε το 2018 εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του δήμου Ηρακλείου
Την απίστευτη αποκάλυψη ότι εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου υπέστη σοκ όταν βρήκε «ένα μωρό σε τάπερ», έκανε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου της νέας περιόδου.

Το θέμα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον ιδιώτη που λειτουργεί το ΚΔΑΥ.

Όπως διευκρινίστηκε επρόκειτο για έμβρυο, προφανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018, ενώ ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.