Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Η Κυρια του Υπουργου, χτυπησε αυτοκινητο και εξαφανιστηκε ! ! ! ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

Τι να σχολιασω? 
Τι να πω? 
Ντροπη της....


Το ρολόι έδειχνε 09.45 το πρωί.
Στην οδό Λυκείου στο Κολωνάκι βρίσκεται σταθμευμένο ένα θηριώδες μαύρο τζιπ μάρκας VOLVO και με αριθμό κυκλοφορίας που βρίσκεται σε γνώση του PatKiout.gr για του λόγου το αληθές.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο κοντά στην Ολλανδική κατοικία στην οποία εκείνη την ώρα, η πρέσβειρα παρέθετε breakfast σε άλλους πρέσβεις και διπλωματούχους, αλλά και σε ορισμένους από τους εκπροσώπους των Θεσμών που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας.

Η Τζένη Μπαλατσινού, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα και φορώντας κουκούλα, μπαίνει στο υπερπολυτελές τζιπ της, βάζει μπρος, κάνει όπισθεν για να ξεπαρκάρει και παίρνει σβάρνα κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας PEUGEOT.

Θα περίμενε κανείς, πολύ περισσότερο τώρα που είναι κυρία υπουργού, να κατέβει αμέσως, να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που χτύπησε και να συνεννοηθούν για τα περαιτέρω.

Κι όμως!
Η κ. Μπαλατσινού, όχι μόνο έφυγε σαν να μην τρέχει τίποτα χωρίς καν να κοιτάξει πίσω της, αλλά όπως μας αποκάλυψε κάτοικος της οδού Λυκείου που παρακολούθησε το συμβάν, αναγκάστηκε να βάλει ο ίδιος στο PEUGEOT σημείωμα με τον αριθμό κυκλοφορίας του τζιπ της Τζένης κι έτσι, η κ. υπουργού θα ενοχληθεί προκειμένου να αναλάβει τις ευθύνες της…





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.