Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Μπηκαν οι Σερβοι στο Κοσοβο, πανικοβλητοι οι Αλβανοι φωναζουν...

Ας το παρουν αποφαση....
Το Κοσοβο ειναι Σερβια.....
Οπως και η Μακεδονια Ελλας...
Και μια μερα το κοσοβο παλι Σερβια θα γινει...
Αρχισαν ηδη οι αναγνωρισεις....
Διαβαστε...


Η σερβική χωροφυλακή εθεάθη στο τζαμί Σλούμπιτσα στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου χωρίς να την εμποδίσει κανείς. Ο Ιμάμης του τζαμιού Σλούμπιτσα, Γιουσούφ Μουσταφά είπε ότι ήταν πέντε άτομα, οπλισμένα, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Η σερβική χωροφυλακή – συνεχίζει το δημοσίευμα- εξακολουθεί να προκαλεί τους κατοίκους παραβιάζοντας τα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο. Την Τετάρτη, η σερβική χωροφυλακή εθεάθη στις 5 το απόγευμα να περιπολεί γύρω από το αναφερόμενο τζαμί.

 Ο Ιμάμης Μουσταφά είπε χαρακτηριστικά:

«Τους είδα με τα μάτια μου και έμεινα έκπληκτος, έκαναν βόλτες γύρω από το τζαμί. Ήταν μέσα στο Κοσσυφοπέδιο!».

Η παρουσία των ένοπλων Σέρβων προκάλεσε πανικό και ο ιμάμης Μουσταφά ζητάει η συνοριακή αστυνομία ή οι δυνάμεις KFOR να είναι παρούσες  στην περιοχή και να παρέχουν ασφάλεια  στους Αλβανούς κατοίκους.

«Υπάρχουν ακόμη λίγοι Αλβανοί στην περιοχή, οι οποίοι αποφάσισαν να ζήσουν εδώ και τώρα βιώνουν αυτήν την αβεβαιότητα, είναι πραγματικά ένα πρόβλημα», είπε ο Μουσταφά.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.