Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Κουμουτσακος: Δωστε κι αλλα λεφτα στην Τουρκια ! ! !

Που τους βρηκαμε ολους αυτους ρε γ@μωτο ;
Ο Ενας χειροτερος απ τον αλλο...
Δωστε κι αλλα λεφτα στην Τουρκια λεει...
Και η Ελλαδα, που η Τουρκια στελνει και ξεφορτωνεται τους λαθρο; 
Τιποτα; 
Θα κοψουμε κι αλλο μισθους και συνταξεις για να τους ταισουμε; 
Διαβαστε.......


Ο υπεύθυνος για τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε πως για να αποτραπεί το μεταναστευτικό κύμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ανάγκη να αυξηθεί η βοήθεια που δίνεται προς την Τουρκία.

Ο Κουμουτσάκος έκανε έκκληση για ακόμα περισσότερη υλική βοήθεια προς την Τουρκία για να μπορέσει να μειωθεί ο αριθμός των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη.

Ο υπουργός Κουμουτσάκος απευθυνόμενος στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή που θα αναλάβει καθήκοντα στις 1 Νοεμβρίου, ανέφερε πως η ΕΕ πρέπει να επανεξετάσει τις δεσμεύσεις που έχει στο πλαίσιο της συμφωνίας της για τους πρόσφυγες με την Τουρκία.

Ο Κουμουτσάκος σχολίασε πως είναι ανάγκη να αξιολογηθούν πάλι οι πόροι οι οποίοι πληρώνονται στην Τουρκία και είπε πως “Πιστεύω πως είναι ανάγκη να αξιοποιηθεί θετικά αυτή η δυνατότητα της ΕΕ”. 

Ο Έλληνας υπουργός τόνισε πώς το βήμα της βοήθειας που θα δοθεί προς την Τουρκία δεν θα μείνει χωρίς αντίκρισμα.










πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.