Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Θυμωσε ο Ερτογκαν κι έκανε <ναζάκια>, στο επίσημο δείπνο του ΟΗΕ....

Τον ετσουξε πολυ μαλλον....
Νομιζει οτι ο κοσμος γυριζει γυρω του...
Και μολις ειδε την παρεα του Ντοναλτ Τραμπ, εβγαλε σπυρια....
Ο Προεδρος των ΗΠΑ καθησε μαζι με το Προεδρο της Αιγυπτου και μαυροχιονιστηκε ο Σαλεμνος....
Ετσι λοιπον...


Ο πρόεδρος της Τουρκίας έφυγε, μόλις είδε ότι στο επίσημο δείπνο του ΟΗΕ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ.Τραμπ καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι.

Όπως αναφέρεται ο Ερντογάν είχε φτάσει μέχρι τον προθάλαμο του χώρου  όπου γινόταν το γεύμα, παθαίνοντας όμως «ηλεκτροσόκ» όταν είδε τον Τραμπ μαζί τον Αιγύπτιο πρόεδρο στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως!

Είναι άγνωστο ποιος του σκάρωσε το «καψόνι» αυτό, ή εάν επρόκειτο για "σφάλμα" της εθιμοτυπίας, αλλά στο ίδιο τραπέζι παρακάθονταν και άλλοι ηγέτες όπως η Α.Μέρκελ η ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.