Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Λεβεντης, που σκαρφαλωνει να σηκωσει την σημαια, που ειχε πεσει, ειναι υποψηφιος Ειδκος Φρουρος...

ΜΠΡΑΒΟ του και συγχαρητηρια...
Καλη επιτυχια του ευχομαστε...
Τετοιους λεβεντες θελουμε...


ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Δημόσια συγχαρητήρια σε υποψήφιο Ειδικό Φρουρό
Η παρακάτω επιστολή εστάλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr.

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό το οποίο δείχνει το πόσο υψηλό αίσθημα ευθύνης έχουν κάποια παιδιά στη χώρα μας.

Υποψήφιος Ειδικός Φρουρός το πρωί της 20/09/2019 στο Βόλο διαπίστωσε ότι μια ελληνική σημαία μπροστά στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου είχε πέσει από το στύλο όπου κυματιζε.

Με θάρρος και υψηλό φρόνημα ο Προκόπης (Όπως φαίνεται και στο βίντεο) ανέβηκε στον στύλο και έβαλε τη σημαία στη θέση της.

Θα ήταν ευχάριστο να δώσουμε δημόσια συγχαρητήρια σε τέτοιες κινήσεις οι οποίες μας κάνουν περήφανους σαν αστυνομικούς σαν οικογένεια και σαν Έλληνες..!
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.