Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Έσπασαν τα ...κοντέρ και το παιδάκι σώθηκε ! ! !

Καποιοι τους βριζουν...
Τους φωναζουν μπατσους....
Εχουν μεγαλο αδικο...
Αυτοι οι ανθρωποι, εκτελουν εντολες....
Αλλοι ειναι οι φταιχτες....
Οταν ομως, τους δωθει ευκαιρια αποδεικνυουν, ποσο ανθρωποι και συνανθρωποι μας ειναι....
Εστι λοιπον....


Έσπασαν τα ...κοντέρ στην μποτιλιαρισμένη Κηφισίας.

Παιδάκι με έντονο αναπνευστικό πρόβλημα χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο, πράγμα που προσπάθησε να κάνει με το ΙΧ της χθες το μεσημέρι, στις 15:00, η μητέρα του.

Η γυναίκα προσπαθούσε να προσεγγίσει το Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, όταν καθηλώθηκε λόγω κίνησης στο Γήπεδο του Παναθηναϊκού οπότε και ζήτησε από το 100 βοήθεια. Ακινητοποιημένη ήταν η κίνηση και στην Κηφισίας.

Άμεσα έσπευσαν προκειμένου να τη βοηθήσουν πέντε ομάδες Δίας Αθηνών σε συνεργασία με ομάδες Δίας Βόρειας Αττικής από κοινού με 1 ομάδα ΟΠΚΕ. Οι μηχανοκίνητες ομάδες κυριολεκτικά … έσπασαν τα κοντέρ και σε 8 λεπτά το παιδάκι έφτασε στο Ιατρικό.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.