Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Η Τουρκικη ακτοφυλακη, συνελαβε Ελληνα διακινητη επ αυτοφορω ! ! ! Προφυλακιστηκε....

Καλα να παθει....
Και ποτε να μην τον αφησουν, τον εμπορο ψυχων....
Ας τον χωσουν μεσα για παντα, μηπως και συμμορφωθουν και καποιοι αλλοι...


Ο συλληφθείς λοιπον, φέρεται ότι πήγε από τη Λέσβο στην Τουρκία για να παραλάβει και να μεταφέρει 20 Ιρανούς – Η τουρκική ακτοφυλακή τους μπλόκαρε και συνέλαβαν τον φερόμενο ως διακινητή όπως και τους λαθρομετανάστες...

Στη σύλληψη ενός Έλληνα συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές, με την κατηγορία της διακίνησης μεταναστών από τα παράλια της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο φερόμενος ως διακινητής, πιθανόν Μυτιληνιός, πήγε μέσα στη νύχτα από τη Λέσβο στην Τουρκία για να παραλάβει και να μεταφέρει 20 Ιρανούς στη Μυτιλήνη.

Ο συλληφθείς έφτασε στις ακτές με ένα ταχύπλοο σκάφος που είχε 2 μηχανές 300 ίππων το «Μάχον ΝΑ 925» παρέλαβε τους 20 Ιρανούς, αλλά όταν πήγε να φύγει για τις ακτές της Λέσβου η Τουρκική Ακτοφυλακή τους μπλόκαρε, με αποτέλεσμα να συλλάβουν αυτόν και τους 20 λαθρομετανάστες.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν τη σύλληψή του. Ο συλληφθείς βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ οι Ιρανοί απεστάλησαν σε κέντρο επαναπατρισμού.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.