Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 200 έχουν φτάσει, οι ενστάσεις υποψήφιων για τις 1.500 θέσεις Ειδικών Φρουρών στην ΕΛΑΣ.....

Το οτι υπαρχουν τοσες πολλες ενστασεις καλο δεν ειναι...
Δειχνει την μικρη αξιοπιστια του διαγωνισμου...
Και μακαρι να προκειται για λαθη....
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...


Στις 200 έχουν φτάσει, οι ενστάσεις που έχουν υποβληθεί στο ΑΣΕΠ από τους 18.500 υποψηφίους, που διεκδικούν 1.500 θέσεις Ειδικών Φρουρών στην ΕΛΑΣ.

Αν και η σχετική προθεσμία έχει λήξει από τις 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Ανεξάρτητη Αρχή θα αναμένουν έως και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας σχετικούς φακέλους που, πιθανόν, να έχουν σταλεί μέσω ταχυδρομείου εντός προθεσμίας.

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ο έλεγχος των ενστάσεων που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός Οκτωβρίου, προκειμένου στην συνέχεια να ακολουθήσουν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι αθλητικές διαδικασίες, που θα οδηγήσουν στους οριστικούς πίνακες επιτυχόντων.

Να σημειωθεί ότι η Β΄ Διεύθυνση Προσωπικού (σ.σ. παλιά Διεύθυνση Προσλήψεων) που έχει στην ευθύνη της τον έλεγχο των ενστάσεων, έχει αυτή τη στιγμή θέσει ως πρώτη προτεραιότητά της την εξέταση των αιτήσεων θεραπείας της Προκήρυξης 3Κ








ΠΗΓΗ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.