Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Βαρβιτσιώτης: Η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να ακυρωθει....

Αυτος που ελεγε να πουλησουμε τα σπιτια μας για να πληρωσουμε τον ΕΝΦΙΑ...
Εγινε Υπουργος παλι...
Και δεν φταιει αυτος...
Εσυ φταις ηλιθιε που τον ξαναψηφισες...
Εισαι αξιος της τυχης σου τωρα ...
Διαβαστε τι λεει...


Ο κύριος Βαρβιτσιώτης επανέλαβε ότι η συμφωνία δεν μπορεί να ακυρωθεί και η ελληνική πλευρά θα πιέζει συνεχώς για την απόλυτη εφαρμογή της προκειμένου να προχωρήσει η αφαίρεση των συμβόλων που προσβάλουν την ιστορία μας και την κληρονομιά μας.

«Θα βάζουμε συνεχώς στοιχεία για να βελτιώσουμε τη συμφωνία αλλά θα δώσουμε και μάχη για να εφαρμοστεί η συμφωνία και να ονομάζονται οι γείτονες μας βορειομακεδόνες και όχι Μακεδόνες. Λέγαμε από τότε πως αν κυρωθεί δεν θα μπορεί να ακυρωθεί.

Το διεθνές δίκαιο δεν είναι αλά καρτ.
Πρέπει να εφαρμόζετε πάντα και εμείς το υπερασπιζόμαστε.
Εχουμε μόνο ένα τρόπο να εφαρμοστούν όλες οι προβλέψεις της συμφωνίας και εμείς θα αξιοποιήσουμε τη θέση μας στην Ευρωπαϊκή ένωση για να πιέσουμε για βελτίωση της συμφωνίας ιδίως για τα προϊόντα μας».







πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.