Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Σεισμολογος Τσελεντης με νοημα: Μην πατε στην Κωνσταντινουπολη τους επομενους μηνες....

ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.....
ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ......
 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟ ΆΚΗ ΤΣΕΛΕΝΤΗ..... ΑΠΕΤΡΕΨΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.....


Απαισιόδοξος εμφανίζεται ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης για την εξέλιξη των σεισμικών δονήσεων στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εύχεται «να μη συνεχίσει να ενεργοποιείται άλλο το δυτικό τμήμα του ρήγματος της Β. Ανατολίας», σημειώνοντας ωστόσο με νόημα ότι «εγώ πάντως απέτρεψα φίλους μου να επισκεφθούν τη Βασιλεύουσα για τους επόμενους μήνες».

Υπενθυμίζεται ότι ένα λεπτό πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας πίσω τους υλικές ζημιές και οκτώ τραυματίες.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.